dripc.png

Dripcake workshop LA 16.11.2019 klo 12-15.

Marenkivoikreemillä kuorrutetut kakut, jotka on koristeltu valuvalla valkosuklaaganachella, vesivärimäisesti värjätyllä marenkivoikreemillä, marengeilla ja suklaapurjeilla ovat leipomomme ehdottomasti suosituin tuote! Nyt sinullakin on mahdollisuus oppia täydellisen marenkivoikreemin ja sen levityksen salat, juuri oikeanlainen ganachen koostumus, värien käyttöä ja koristeiden tekoa. Workshop soveltuu myös aloittelijoille!

Järjestän lauantaina 16.11.2019 klo 12-15 paljon toivotun dripcake-workshopin. Workshopissa koristellaan oikea kakku, jonka osallistuja saa mukaansa workshopin jälkeen kakkulaatikkoon pakattuna. Opit workshopissa muun muassa seuraavia asioita:

- kakun kuorrutus marenkivoikreemillä teräväreunaiseksi ja siistiksi

- kuorrutuksen värjäys vesivärimäiselä värjäystekniikalla, käymme läpi myös värien käyttöä ja vinkkejä upean lopputuloksen aikaansaamiseksi

- kirkkaanvalkoisen valkosuklaaganachen valmistus ja sen levitys kakun päältä kauniisti valuvaksi

- suklaapurjeiden valmistus

- kakun runsas koristelu marengeilla, suklaakoristeilla sekä muilla pienillä dripcake-tyyliin sopivilla koristeilla

Osallistujat saavat mukaansa koristelemansa herkullisen suklaakakun kakkulaatikkoon pakattuna ja kirjallisen workshop-materiaalin. Tauolla juodaan kakkukahvit, joten ilmoitathan erityisruokavaliostasi! Tarvitset mukaasi vain essun, kaikki muu, myös valmiiksi täytetty kakku odottavat sinua workshop-päivänä.

Workshopissa on myös mahdollista tehdä ostoksia, sillä myynnissä on pieni valikoima leivontatarvikkeita ja koristetarvikkeita kuten lehtikultaa ja -hopeaa, väriaineita ja muita kakun koristeluun käytettyjä tarvikkeita. Käytössä on korttimaksu.

Workshop järjestetään lauantaina 16.11.2019 klo 12-15.

Workshop järjestetään leipomolla osoitteessa

Ruokosmetsänkatu 7A 16

37570 Lempäälä

Workshopin hinta on 107€ per henkilö (sis. alv. 24%).

Paikkoja on rajoitetusti (10 osallistujaa per workshop), joten ilmoittauduthan pian varmistaaksesi osallistumisesi workshopiin!

Workshopien alaikäraja on 14 vuotta.

Osallistu workshopiin lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@kakkusankarit. Liitä viestiisi kuinka monta paikkaa haluat ostaa, osallistujien nimet sekä osoitteesi laskutusta varten. Saat takaisin viestin, jossa on liitteenä lasku. Laskun maksuaika on 3 päivää. Mikäli laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, varaus raukeaa ja kurssi-ilmoittautuminen peruuntuu automaattisesti. Laitathan maksusta kuitin sähköpostilla.

Maksettu ilmoittautuminen on sitova, eikä sitä voi perua. Mikäli et pääsekään kurssille, voit siirtää osallistumisen jonkin toisen henkilön nimiin. Ilmoitathan siirrosta sähköpostitse info@kakkusankarit.fi tai soittamalla p. 0401791898.