Häät ovat yksi elämän tärkeimmistä juhlapäivistä ja monille on tärkeää, että jokainen yksityiskohta hääjuhlassa on oman näköinen ja loppuun asti hiottu. Hääkakku ja sen leikkaaminen ovat merkittävä osa juhlaperinteitä.

Hääkakku, kakkubuffet?

Monikerroksinen kakku on näyttävä osa häiden kahvitarjoilua. Mikäli kakun makua on vaikea päättää, voit tilata myös kakkubuffetin! Kakkubuffetti suunnitellaan hääparin toiveiden mukaisesti niin makumaailmansa kuin ulkonäönkin puolesta. Kakkubuffetti voi sisältää useampia erilaisia kakkuja, kakkuja ja macaroneja tai lisäksi myös teemaan sopivia kuppikakkuja! Leipomoltamme on saatavilla erilaisia kakku- ja leivostelineitä vuokralle kakku- tai leivostilauksen yhteydessä. Telineitä on rajoitettu määrä, joten telineet kannattaa varata hyvissä ajoin kakkutilauksen vahvistuksen yhteydessä.

 

Hääkakun varaaminen

Hääkakut kannattaa varata heti, kun juhlapäivä on tiedossa. Varsinkin kesän viikot varataan nopeasti täyteen, joten hääkakkutarjoilujen suunnittelu kannattaa aloittaa hyvissä ajoin.

Ota ensin yhteyttä esimerkiksi tarjouspyyntölomakkeella tai info@kakkusankarit.fi. Alustava hinta-arvio voidaan tehdä henkilömäärän, kakun tyylin ja koristeiden perusteella. Muista mainita myös päivämäärä! Alustavaa arviota varten ei tarvita tarkkoja tietoja jokaisesta yksityiskohdasta, mutta mitä pidemmälle kakkua tai tarjoiluja on suunniteltu, sitä tarkemmin hinta pystytään määrittämään.

Alustavia varauksia ei voida ottaa vastaan. Hääkakkutilaus voidaan merkitä tilauskalenteriin, kun sen varausmaksu on maksettu. Varausmaksu 100€ vähennetään toteutuneen kakkutilauksen loppusummasta. Varausmaksua ei palauteta, mikäli tilaus peruuntuu asiakkaan puolelta.

Kuvat: Teemu Toikka

Kakkujen maistelu ja hääkakkupalaveri

Hääkakkutilausta suunnitteleva hääpari voi varata itselleen hääkakkupalaverin, jossa pääsette maistelemaan kakkuja ja suunnittelemaan teidän hääkakkutarjoiluanne. Palaverissa käydään läpi häiden teemaa, kakun koristelua ja makumaailmaa sekä kakun tilaamisen liittyviä käytännön asioita. Hääkakkupalaverin hinta on 40€, sisältäen kolme pientä maistelukakkua. Maistelukakut pakataan hääparin mukaan palaverin päätteeksi, joten kakkumakujen pohdintaa voi jatkaa myös palaverin jälkeenkin.

 

Ota yhteyttä info@kakkusankarit.fi ja suunnitellaan yhdessä Teille täydellinen hääkakku!