smncake.png

Seminaked cake workshop lauantaina 23.11.2019 klo 12-15

Seminaked cake -tyyliin kuorrutettu kakku on enemmän, kuin vain kuorruttamatta jätetty kakku. Huolellinen pohjatyö takaa sen, että kakku on kuorruttamattomanakin viimeistellyn ja siistin näköinen.

Tässä workshopissa harjoitellaan semi naked caken täyttöä ja kuorruttamista. Kakku koristellaan aidoilla kukilla ja aidolla, syötävällä lehtikullalla. Saat vinkit aitojen kukkien käyttöön ja käsittelyyn kakun koristelussa sekä neuvoja arvokkaan aidon lehtikullan käsittelyyn. Workshopissa lähdetään liikkeelle perusasioista, kuten kakkupohjan leikkaamisesta tasaisiksi kerroksiksi. Workshopissa käsitellään valmiiksi leivottuja kakkupohjia, joten et tarvitse mukaan muuta kuin essun. Workshop soveltuu myös aloittelijoille!

Saat mukaasi workshopista kakun pakattuna kakkulaatikkoon, kirjalliset ohjeet sekä muutamia reseptejä, jotta voit jatkaa kakunkoristelun harjoittelua kotonakin. Tauolla juodaan kakkukahvit, tarjolla on myös teetä. Ilmoitathan erityisruokavaliostasi!

Workshopissa on myös mahdollista tehdä ostoksia, sillä myynnissä on pieni valikoima leivontatarvikkeita ja koristetarvikkeita kuten lehtikultaa ja -hopeaa, väriaineita ja muita kakun koristeluun käytettyjä tarvikkeita. Käytössä on korttimaksu.

Workshop järjestetään lauantaina 23.11.2019 klo 12-15.

Workshop järjestetään leipomolla osoitteessa

Ruokosmetsänkatu 7A 16

37570 Lempäälä

Workshopin hinta on 107€ per henkilö (sis. alv. 14%).

Paikkoja on rajoitetusti (10 osallistujaa per workshop), joten ilmoittauduthan pian varmistaaksesi osallistumisesi workshopiin!

Workshopien alaikäraja on 14 vuotta.

Osallistu workshopiin lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@kakkusankarit. Liitä viestiisi kuinka monta paikkaa haluat ostaa, osallistujien nimet sekä osoitteesi laskutusta varten. Saat takaisin viestin, jossa on liitteenä lasku. Laskun maksuaika on 3 päivää. Mikäli laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, varaus raukeaa ja kurssi-ilmoittautuminen peruuntuu automaattisesti. Laitathan maksusta kuitin sähköpostilla.

Maksettu ilmoittautuminen on sitova, eikä sitä voi perua. Mikäli et pääsekään kurssille, voit siirtää osallistumisen jonkin toisen henkilön nimiin. Ilmoitathan siirrosta sähköpostitse info@kakkusankarit.fi tai soittamalla p. 0401791898.