Kakkujen, leivosten ja koristeiden tilaus

Kakut, leivokset ja koristeet tulee tilata hyvissä ajoin, mielellään 1-2 viikkkoa ennen juhlapäivää. Isot tilaukset, kuten hääkakut, suositellaan tilattaviksi heti, kun juhlien päivämäärä on tiedossa. Lyhyellä varoitusajalla tilausta ei välttämättä pystytä ottamaan vastaan, sillä kakut, leivokset ja koristeet valmistetaan täysin käsityönä. Pyydä tarjous esimerkiksi yhteydenottolomakkeen kautta tai puhelimitse (p. 0401791898).

Maksu

Kakkujen ja leivosten ohjehinnat näkyvät Tuotteet ja hinnasto -sivulla. Tuotteiden lopulliseen hintaan vaikuttavat niiden tekoon käytetty aika, raaka-aineet ja henkilömäärä. Kaikki tuotteet hinnoitellaan yksilöllisesti.

Kakut, leivokset ja koristeet tulee maksaa pankkisiirtona etukäteen. Kun tilaamiesi tuotteiden yksityiskohdat on sovittu, lähetän laskun. Lasku tulee olla maksettuna viimeistään viisi päivää ennen tuotteiden noutoa, ellei erikseen ole sovittu muuta.  Tämän jälkeen tuotteiden valmistus voidaan aloittaa. Yli 50hlö:n tilauksista peritään varausmaksu 100€, joka vähennetään tilauksen loppusummasta. Varausmaksua ei palauteta, mikäli tilaus peruuntuu asiakkaan toimesta.

Nouto ja säilytys

Tuotteet noudetaan ennalta sovittuna ajankohtana Kakkusankarit Bakeryn tiloista osoitteesta Kaipiomäentie 9 G-H, 37550 Lempäälä. Tuotteet hyväksytetään noudettaessa noutajalla ja tämän jälkeen ne ovat asiakkaan vastuulla. Kakkujen mukaan annetaan leikkaus- ja säilytysohjeet.

Tuotteet pakataan kakku- tai leivoslaatikoihin kuljetusta varten. Kakut kootaan kakkualustan päälle. Tuotteet tulee asettaa kuljettaessa tasaiselle alustalle, esimerkiksi auton jalkatilaan, jotta ne pysyvät suorassa eivätkä pääse liikkumaan kuljetuksen aikana. Kylmäsäilytystä vaativat tuotteet tulee kuljettaa mahdollisimman nopeasti kylmiöön, jotta niiden kylmäketju ei katkea.

Tuotteiden suositeltu käyttöaika on 2-3 vuorokautta. Kakut ja leivokset tulee säilyttää jääkaapissa. Sokerimassasta valmistetut koristeet säilyvät kuivassa, valolta ja pölyltä suojattuna kuukausia.

Muutokset/Peruutukset

Kaikki tilauksia koskevat muutokset ja peruutukset tulee tehdä 5 vuorokautta ennen tilausten noutoa. Laskun maksamatta jättäminen ei peruuta tilausta. Mikäli tilaus peruutetaan alle 5 vuorokautta ennen noutopäivää, suoritetusta maksusta palautetaan 50%.

Mikäli tekijä on estynyt tekemään tilauksen ylitsepääsemättömän syyn, esimerkiksi sairastumisen takia, suoritetut maksut palautetaan kokonaisuudessaan. Muita korvauksia ei makseta.

Kuljetus

Mikäli et itse pysty noutamaan kakkuasi, voit tilata sille kuljetuksen Tampereen lähialueelle. Kuljetus tulee tilata hyvissä ajoin ennen toimituspäivää, jotta se pystytään järjestämään.

Kakun kuljetuksesta veloitamme 20€ + 0,45€/km.